Inlägg 126

Ave Nu har, och fortsätter, julen närma sig med sjumila stövlarna på! Vad är det bästa med Julen? En så uttjatat fråga med uttjatade svar men för sjutton, det är ju något av en tradition! Och på tal om tradition, där har vi svaret! Finns det något trevligare än att jul efter jul slå upp en identisk julutsmyckning i hus och hem?! Antagligen inte, det ger en känsla av absolut trygghet och väcker barndomens minnen till liv, adventsstjärnan i rött, den enorma krubban, granen, julstjärnorna, odören av glögg, stearinljud och granbarr! Tomten kommer dock inte längre... men sånt är straffet för att man slutat tro på honom... jag grävde min egen juliga grav så att säga (sas). GESUNDHEIT.

Förövrigt så upptäckte jag precis Flygande Apor av Hettarna :O Gamla klassikern! Men tyvärr har den försvunnit från youtube så kan ej länka den eller någon annan av deras mästerverk här... Men eftersom jag ändå är inne i ämnet musik (och eftersom ett inlägg med ett YT klipp ser köttigare ut än ett utan...) så tänker jag tipsa om en annan fin video:Härlig folkmusik med härliga kläder och danser! 3.00 - 3.20 är ju för härlig alltså:D

Men nåväl nåväl, forsättnings vis: Har mer eller mindre varvat ett av historiens bästa Offline FPS spel! Fallout 3, prisat och lovordat, och inte utan orsak, spelupplevelsen var extrem. Jag drogs dock med kass grafik pga kass dator vilket försämrade det hela en ganska stor aning hmmm... Nåväl. Ja blev lite "carried away" av min karkaktär förövrigt! Skaffade aningen omedvetet samma frisyr och har destomera medvetet börjat odla liknande skäggbeväxelse, "Honest Abe" som skägget kallas! Visst set jag hederlig ut... det finns det ingen nekan till. Så nu är det väl dags att återigen börja spela onlinespel... de håller ju längre (tyvärr?).

ELLER! Supernintendo! Spelat det en del på senaste efter att jag såg alla reviews av AVGN, angryvideogamenerd, härlig kille som reviewar gamlar värdelösa skit spel till de gamla konsollerna som SNES, NES, SEGA, C64 osv osv. Något av det bästa är alla svordomar och liknelser han kokar ihop, vad sägs tex som (svaga läsare ombes stänga av NU. mer eller mindre citat) :

"- Fuck this game, this game is a shitload of fuck, i rather eat the rotten asshole of a roadkilled skunk then fucking playing this shit anymore, it cant get worse than this, well maybe that other game i reviewed... its like your standing in a big tank of pee and someone starts dumping shit over you - Do you dive down in the pee or stand up and take the shit in your face? This game fucking sucks, this game sucking fucks, i rather have a buffalo taking a diarrea dump into my ear then playing this, i rather have a cactus comming out of my dick, i rather have a rottweiler atatched to my ass."


Jaa vad ska man säga? OSMAKLIGT? JA. ... (roligt som sjuttongastar - jaa, här är en länk! http://www.screwattack.com/AVGN/2007/DragonsLair , själv hade jag tänkt önska mig samlade avsnitten på DVD till födelsedagen!)


Ska jag våga mig på lite politik nu som slutkläm .... växande intresse sannerligen men tyvärr är läsarna av denna blogg mer eller mindre opolitiska?;P Nåja läs på egen risk:
 Årets orättvisa i region Skåne, samtliga riksdagspartier har nu i Skåne beslutat att illegala invandrare i Skåne ska få gratis sjuk och tandvård. Detta är hemskt. Inte för att man ska neka någon sjukvård men för prioriteringen politikerna gör: I Skåne finns det idag en enormt stor grupp pensionärer som varken har råd till att gå till tandläkaren eller hämta ut sina mediciner de behöver, svenska medborgare som betalat skatt i hela sina liv är nu det utslagna i samhället, vad gör politikerna? Lovar sjukvård till illegala invandrare, som för det första är kriminella då det ens befinner sig här. Sedan kan man diskutera vilka dessa invandrare är, som känt har Sverige Europas mest liberala invandringspolitik skulle accepterat deras asylansökning om skälen varit starka nog. Eftersom man tar in folk bara för att de känner andra, så borde ju de illegala tagits in direkt om de varit utsatta.


- LuK

Kommentarer
Postat av: Tobias

Det är lite lustigt att se hur många (iofs relativt begrepp) som höll med ditt tidigare inlägg. vad jag hoppas de (och även andra) inte glömmer bort är att tänka på vad som INTE omnämns och vilket urval du, lukas, har gjort och vilka orsaker som kan finnas till detta. men visst. i skriftlig form en förbaskat slipad debattör, det kan jag inte ta ifrån dig. fast jag håller inte med, som du vet. ;P

2008-12-17 @ 17:09:31
URL: http://idettanu.blogg.se/
Postat av: Julia

Äntligen ett nytt inlägg:D Och jag älskar julen! Du glömde pepparkakshuset, en av de viktigaste traditionerna!

Jisses vad mycket du skriver och inte om samma sak heller utan här hoppas det hejvilt:D Mycket trevligt! Fast jag fattar ingenting om tv-spelen och sånt men dgb.

2008-12-20 @ 11:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0