hejhå

Jaaa nu får väl jag också bidra med lite till bloggen, jag besitter inte samma frodiga skrivegenskaper som min vapendragare lukas, dock ska försöker jag , lite...oftast inte alls för jag tycker det är lättare att uttrycka mig med bilder som ni 4 (förhoppningsvis trogna vid det här laget) läsare kanske lagt märke till.

Hursomhelst sitter jag här på kvällskvisten och bävar för att gå och lägga mig, för det kommer nämligen innebära att jag kommer ett steg närmre morgon bitti. Nu äre jutte så att det är något särskilt som skall hända imorgon, det är bara det jag inte är så förtjust att stiga upp på morgonen, eller det är skönt att stiga upp om man inte ska till skolan, strutta runt i myskläder och dricka varm oboy osv på morgonen, fast det kräver dock att man är utvilad. Något som jag aaaaaaaaldrig är , det är nåt fel på mig. Jag kan sova 8 timmar som anses normalt, det tar ändå en halvtimme innan jag lyckas masa mig ur sänghalmen. Sover jag 10 timmar är det likadant, hjärnan är helt mosig och ögonlocken faller igen som korthus. Då är det väl ändå logiskt att jag borde hoppa upp lätt och ledigt efter 12 timmars sömn? Icke sa Nicke! Det blir ju bara värre, då vill man inte gå upp! Eller jo man kanske vill men det är nätan omöjligt. Man ligger och monnar sig i evigheter, först efter stor möda staplar man ur sängen för att sedan förundra resten av familjen genom att se ut och agera som en zombie resten av dagen. Med det här sagt så kan ni ju tänka mig hur jag är på morgonen efter endast 5-6 timmars sömn som är ganska standard när man börjar kl 8. Ni förstår att det inte är en vacker syn, jag är ett vrak på morgonen, eller jag känner mig i allafall som ett. Ett som legat på havsbotten i 112 år. Men det som är så knasigt med det här med lite sömn är att man efter ett par timmar av totalt introvert beteende går in i nåt slags flipp mode. Man dampar loss helt enkelt. Hmm det kanske inte är allmänt beteende förresten. Hursomhelst flippar i alla fall jag! Blääää orka behöva sova egentligen, älskar att sova men det hade varit goare om man inte hade behövt göra det, tänk så mycket man hade fått gjort också!

Aja nog om sömn, kan ju berätta att jag har haft en kul helg istället! Fick ett samtal i fredags vilket resulterade i att jag och 3 polare hamande i en av polarnas sommarstuga! Mycket trevligt får jag säga, det var en riktig grabbhelg! Det var som ett spa för män typ, om man får vara lite stereotypisk. Bastubadande, guitarherospelande, alkoholkur mot förkylning (blev lite mycket alkohol, väldigt mycket allkohol, men det är så det är när man är cool, yeah! cool), detta följt av en flera timmar lång dos med djupa samtal om allt från meningen med livet och annan filosofi till hurvuvida Sverige är ett av världens bästa länder eller inte. Kort och gott en jävligt härlig och avslappnande helg. Just det ja, måste skaffa en brasa hemma bara för det, fan asnice så här på vinterhalvåret!

Nä nu ska jag sova, usch, skälver bara jag tänker på hur trött jag kommer vara imorgon... Puss och kram!

PS.

image32

Kommentarer
Postat av: Friggo

"spa för män typ" HAHAHHAAAA!

2008-01-14 @ 19:43:01
Postat av: Melayan

haha Nicke, soft! ballt skrivet med komplicerade ord för en andra ring elev. Keep it up!
Gillar du att snacka filosofi ska du kröka med mig!

2008-01-14 @ 21:07:57
URL: http://melayan.blogg.se
Postat av: Nikki

Näääääääämen alex har du hittat hit, fan va najs! jag är ju faktiskt stammis på din blogg redan :D Å vadå andra ring elev, jag är inte som dem andra ig-barnen :P

2008-01-14 @ 23:03:56
Postat av: andy

bra nicke, sprid vårat budskap om lejonhjärtorna ;) måste krossa tengil :P

2008-01-15 @ 17:20:11
Postat av: biffen aka orvar

åhå så bra. vi lejonhjärtan måste hålla ihop

2008-01-16 @ 22:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0