Kaninerna kommer hämnas

Damdamdaraaa!


http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=440728


Poor bastards...poor bastards..

Kaninerna uppmanas nu till att rusta till krig mot Göteborgsstat. I flera år har kanin stammen varit på tillbakagång men nu äntligen när de frodas har de blivit ett för stort hot mot stadenssäkerhet och skall utrotas.
Men med mig tidigare idag på direktlink från EU-Kaninhögkvarteret i Bryssel-kål så har jag fått veta att kaninernas överhuvud i Göteborg Von Stamp har manat till motåtgärder och flera mindre kaninceller har hörsammat kallet. Morötter och andra "av naturen givna föremål", som Von Stamp kallat det har nu börjat placeras ut i de centrala delarna av göteborg för att visa att göteborgsborna ej är säkra och kan slå till när som helst. Även mer fysiskt våld har redan förekommit, och på följande bild ser vi tydligt hur ett par tappra försöker hålla borta den fasliga jättekaninen med hjälp av eld. Hu.

Tagen i centraladelarna av Göteborg?

Detaljerade tillslagsplaner är självfallet hemliga men det rör sig ej om små hämndaktioner på bara gårdagens avskjutnignar utan hämnd på fäder enda tillbaka på stenåldern som brutalt mördads och ätits av de barbariska människorna. Öga för öga tand för tand resonerar kaninerna i Göteborg idag och inom en snar framtid så kan vi komma att se mystiska försvinnanden i våra led samt fynd av vitnande ben till följd av kaninernas nya aggressiva taktik.

Göteborg har svarat på krigsförklaringen och satt in en belöning på information som kan leda till gripandet av "illa-sinnade-kaniner".
Här är en video som har blivit utfärdad i propagandasyfte för att väcka hat mot de nyss så vänliga djuren.
War is upon us - BEWARE

/hAim     O_Q   <- Monokel

Kommentarer
Postat av: Rikki

Naee... :P Tur att man e safe här långt ute på vischan iaf

2008-08-25 @ 21:36:02
Postat av: cicci

gosh kan dom inte bara flytta kaninerna

2008-08-26 @ 19:15:33
Postat av: LuK

Precis, tänk hur mycket blodspilla man skulle kunna undkomma!

2008-08-26 @ 19:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0