Inlägg 126

Ave Nu har, och fortsätter, julen närma sig med sjumila stövlarna på! Vad är det bästa med Julen? En så uttjatat fråga med uttjatade svar men för sjutton, det är ju något av en tradition! Och på tal om tradition, där har vi svaret! Finns det något trevligare än att jul efter jul slå upp en identisk julutsmyckning i hus och hem?! Antagligen inte, det ger en känsla av absolut trygghet och väcker barndomens minnen till liv, adventsstjärnan i rött, den enorma krubban, granen, julstjärnorna, odören av glögg, stearinljud och granbarr! Tomten kommer dock inte längre... men sånt är straffet för att man slutat tro på honom... jag grävde min egen juliga grav så att säga (sas). GESUNDHEIT.

Förövrigt så upptäckte jag precis Flygande Apor av Hettarna :O Gamla klassikern! Men tyvärr har den försvunnit från youtube så kan ej länka den eller någon annan av deras mästerverk här... Men eftersom jag ändå är inne i ämnet musik (och eftersom ett inlägg med ett YT klipp ser köttigare ut än ett utan...) så tänker jag tipsa om en annan fin video:Härlig folkmusik med härliga kläder och danser! 3.00 - 3.20 är ju för härlig alltså:D

Men nåväl nåväl, forsättnings vis: Har mer eller mindre varvat ett av historiens bästa Offline FPS spel! Fallout 3, prisat och lovordat, och inte utan orsak, spelupplevelsen var extrem. Jag drogs dock med kass grafik pga kass dator vilket försämrade det hela en ganska stor aning hmmm... Nåväl. Ja blev lite "carried away" av min karkaktär förövrigt! Skaffade aningen omedvetet samma frisyr och har destomera medvetet börjat odla liknande skäggbeväxelse, "Honest Abe" som skägget kallas! Visst set jag hederlig ut... det finns det ingen nekan till. Så nu är det väl dags att återigen börja spela onlinespel... de håller ju längre (tyvärr?).

ELLER! Supernintendo! Spelat det en del på senaste efter att jag såg alla reviews av AVGN, angryvideogamenerd, härlig kille som reviewar gamlar värdelösa skit spel till de gamla konsollerna som SNES, NES, SEGA, C64 osv osv. Något av det bästa är alla svordomar och liknelser han kokar ihop, vad sägs tex som (svaga läsare ombes stänga av NU. mer eller mindre citat) :

"- Fuck this game, this game is a shitload of fuck, i rather eat the rotten asshole of a roadkilled skunk then fucking playing this shit anymore, it cant get worse than this, well maybe that other game i reviewed... its like your standing in a big tank of pee and someone starts dumping shit over you - Do you dive down in the pee or stand up and take the shit in your face? This game fucking sucks, this game sucking fucks, i rather have a buffalo taking a diarrea dump into my ear then playing this, i rather have a cactus comming out of my dick, i rather have a rottweiler atatched to my ass."


Jaa vad ska man säga? OSMAKLIGT? JA. ... (roligt som sjuttongastar - jaa, här är en länk! http://www.screwattack.com/AVGN/2007/DragonsLair , själv hade jag tänkt önska mig samlade avsnitten på DVD till födelsedagen!)


Ska jag våga mig på lite politik nu som slutkläm .... växande intresse sannerligen men tyvärr är läsarna av denna blogg mer eller mindre opolitiska?;P Nåja läs på egen risk:
 Årets orättvisa i region Skåne, samtliga riksdagspartier har nu i Skåne beslutat att illegala invandrare i Skåne ska få gratis sjuk och tandvård. Detta är hemskt. Inte för att man ska neka någon sjukvård men för prioriteringen politikerna gör: I Skåne finns det idag en enormt stor grupp pensionärer som varken har råd till att gå till tandläkaren eller hämta ut sina mediciner de behöver, svenska medborgare som betalat skatt i hela sina liv är nu det utslagna i samhället, vad gör politikerna? Lovar sjukvård till illegala invandrare, som för det första är kriminella då det ens befinner sig här. Sedan kan man diskutera vilka dessa invandrare är, som känt har Sverige Europas mest liberala invandringspolitik skulle accepterat deras asylansökning om skälen varit starka nog. Eftersom man tar in folk bara för att de känner andra, så borde ju de illegala tagits in direkt om de varit utsatta.


- LuK

NU

Intressant att se om någon fortfarande ramlar in på denna blogg i hopp om ett inlägg.

Tur där, för här kommer nämligen ett. Ett allvarligt sådant.

Jag undrar vart Sverige är på väg. Hur mer man läser i tidningar och ser på nyheter eller på diverse forum så märker man hur illa ute Sverige är. Det sticker i ögonen på mig att känna att vårt kära land förfaller för varje dag som går. Moralen sjunker för varje dag, Sverige, landet som har fött upp oss i en vardag av fred och mestadels lycka är ett land vi inte ens får älska.
Ni vet säkert alla vad jag pratar om, att älska Sverige är tabubelagt i dag, gör man det är man en ond människa. (Är man dock invandrare är det dock okej?)
Redan i tidig ålder lär vi oss att Sveriges flagga är en rasistisk symbol och man har under sin uppväxt hört många skräckhistorier om barn i skolan som ej har fått ha tröjor med svenska flaggor på, heller inte ens svenska fotbolls landslagets tröja, och man frågar sig, vad fan är detta? Svensk nationalism är det fulaste som finns, men samtidigt så uppmuntras Irakisk nationalism, Iransk nationalism, Serbisk nationalism... i Sverige! Det är helt okej att ha deras fanor på sina tröjor, som halsband - you name it. Det tycker lärare är fint, fint att vara stolt över sitt hemland! Precis så är det! Det håller jag med om, vara stolt och älska sitt hemland är en självklarhet för mig, men det skolväsendet inte har upptäckt(?) är att vårt hemland råkar vara Sverige, och det är en hädelse att vi inte får vara stolta. Jag ser ej kopplingen i att kränka invandrare och att gilla sitt hemland. Ser någon annan den förklara gärna.

Detta jag skriver är knappt någon nyhet för någon i Sverige idag, mer en upprepning, men även att nämna det är i de flesta kretsar tabubelagt och man ses som främlingsfientlig - som om det första problemet inte vore sjukt nog.
Man kan undra var idéerna kommer ifrån, regeringen kanske? Påstår man det är man inte helt ute och cyklar. Noll av samtliga invalda partier är uttalat nationalistiska, själv trodde jag att det helt enkelt var så för att ordet har en negativ klang då rasister ofta kopplas till en etnisk-nationalism (etnonationalism behöver i verkliga fall inte heller det vara kopplat till rasism men det behöver jag inte gå in på just nu).
När Lissabonfördraget, eller som den egentligen bör kallas, Lissabongrundlagen röstades igenom stog det helt klart för mig att det verkligen är så, vi har en riksdag, tom på nationalister, dvs, vi har en riksdag tom på folk som älskar Sverige. Då tänker jag iallafall, bör inte en nationalstat ha ledare som åtminstone lite gillar landet de styr? Nähe så är det visst ej. Lissabongrundlagen leder förövrigt att enligt definition Sverige förlorar sin status som nationalstat och blir mer eller mindre en delstat i EU (som Ohio är en delstat i USA). Sverige förlorar med denna grundlag sin vetorätt på över 70 områden och EUs grundlag står över den Svenska.
Detta bör i min mening klassas som högföräderi av riksdagen, för så här står det i lagboken:

"Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år."


Chansen att någon blir åtalad för detta är dock minimal, fråga mig inte varför, jag har inget vettigt svar. Det fanns dock mindre fraktioner av partier som var öppet kritiska men de fick helt enkelt inte rösta emot sitt parti. Vänsterpariet röstade samtliga emot, fast inte för Sveriges skull utan för att EU ses som en "Kapitalistisk sammansvärjning".

Men, inte bara acceptansen av vårt land ruttnar idag, jag har själv stört mig på jämnställdhets debatten som pågår i samhället, toppen var det vi nu sett senaste veckorna, en pojke som blev vald till lucia får inte rollen utan det ges till en flicka iställe! :O
Sedan dess har det strömmat in artiklar till diverse tidnigar, GP, Sydsvenskan... som förbannar rektorn och menar på att detta är ett brott mot alla jämställdhet... haha ja ska man skratta eller gråta?
Jag har bestämt för mig att enligt legenden var Lucia en kvinna? Vad FAN är det för lustigheter man luktat på när man bekämpar orättvisor genom att utse män till kvinnliga helgon?! Är det nåt Gudrun Schyman ligger bakom? Ska vi ha en kvinnotomte med skägg bara för att visa för resten av världen att vi är feminister i Sverige? Hela metrosex cirkusen har helt enkelt gått för långt, ÖPPNA ögonen, män och kvinnor ÄR INTE likadana! Vi föds INTE likadana! Vem försöker folk lura när de inbillar andra att det är så? Transvestiter ses efter årsskiftet inte som sjuka längre, fint, men, det gör dem för fasiken inte till sitt motsatta kön för det! Hur kan någon påstå något så dumt!?
Rektorn i Lucia cirkusen gjorde det dock inte av det skälet att han inte tycker att en kille ska spela en kvinnoroll, nej det var någon annan anledning, vilken vet jag dock inte, men han har väl helt enkelt inte ryggrad till det, och kan man håna honom för det? Inte. Vem vågar stå för sina åsikter när vi har omkringspringande militanta-vänsterextremister på våra gator i Sverige som slår ner fascister (Med andra ord ALLT utan just militanta-vänsterextremister).

Nu har jag gått och klämt på dessa samt andra frågor länge och ville helt enkelt spy ut dem till allmän beskådning.

RSS 2.0