ikea

om man skulle få för sig (som jag har fått för mig) att man vill utnyttja "drick hur mycket du vill" regeln på ikea så kan man använda sig av följande plan :

image165

 Voila! En hel helgs förbrukning dunkad och klar i kylen!
- gissa vem

Gwagahaha, why wont it STAAARTAA!

Gamla, men ack så roliga :D
Om ni har dålig humor och har sett 300 vill säga.../hahahaa Nicke


Charlie the unicorn TVÅ


Inte trodde man väl att den skulle få en uppföljare!? Men här kom den iallafall, charlie 2 !
Inte lika vass som den första men väl värd att se! Sjukhetsfaktor, hm 8
-LuK

Vår is in di äir

Ja, nu äre ju ingen tvekan om att våren har gjort sitt efterlängtade intåg, å visst fan märks det direkt att man blir lycklig direkt solen tittar fram och stannar något längre än 5 minuter i taget!? Det är som om man kommer ur den djupa dvalan som man varit i under hatmånaderna januari, februari å mars. Fan orka strutta runt under ett stort grått tak hela dagarna. Nä, fifan. Jag har inget emot att det är kallt, bara jag får se sooolen, ni vet den där stora stjärnan som värmer upp vår planet. Ja, jag tänkt ifall ni glömt bort vad solen var, vi har ju faktiskt inte sett mycket av den under vintern.

Åh under våren väcks alla känslor till liv igen efter att ha gått på tomgång i ett par månader. Eller så känner jag iaf, de positiva känslorna blir starkare, troligtvis för att solen och alla färger sätter saker i ett annat perspektiv. Klart att något bra blir ännu bättre under rätt omständigheter. Sen är ju våren kärlekens tid, så säg hej till Amor och ducka inte för hans pilar! Tänkte precis på den där Mer reklamen nämligen... ;D

Nu behövs det bara lite grönska på träden, det är najs.

Men i söndags var jag och några kompisar ute vid sillvik och lapade solnedgångssol och tog det lugnt, redigt najs om jag får säga't själv.

Hoppas solen stannar ett tag nu iaf
/NICKE

serier,

utan TVEKAN de bästa serierna som gjorts, någonsin! Här är några smakprov:

image134
image135
image136
image137
image138
image139


Och sist men inte minst, min personliga favorit, har haft den på datorn i ca 4 år, lika rolig varje gång, oj vad den har skänkt mig glädje:

image140

 - LuK

Zombie planer

Hej, alla har vi någon gång sett en zombie film och funderat, vad skulle jag gjort om det blev en zombie invasion på riktigt? Jag har själv funderat länge just på detta och jag skulle gjort följande:

Först upptäckts faran, och redan här börjar planen. I de flesta filmer (om inte alla) så bestämmer sig huvudpersonerna för att barrikera sig i sitt hus eller där de är och där vänta ett par dagar innan de ger sig av till ett nytt ställe. FEL FEL FEL!
Man måste OMGÅENDE lämna området och söka efter en säker plats medan zombie infektionen ännu är något kontrollbar, låt den inte slå ut helt! Då går det som i filmerna.
Så snabbt, in i bilen och ut till närmaste outdoor affär (för oss i göteborg är Terräng ett bra val). Där är det dags att plocka på sig alla slags överlevnads pryla, först och främst skyddsdräkten (Terrang.se -> webshop -> highgear), då nyckeln till att hålla zombie infektion borta är skydd mot bett samt ansiktsskydd mot blod osv. Andra saker kan vara, diverse lampor/stormkök/rep/batonger/knivar etc etc.
Sedan med bilen så fullpackad som möjligt är det bara ett stenkast till Överskottbolaget, slå sig in genom glasdörrarna är synnerlign enkelt. Överskottsbolaget är ett mycket bra ställe när det gäller burkmat så dit sätter man sedan av för att fylla bilen med konserver (var nogrann när du nu väljer, bäst före datum ska ha FLERA år kvar och tänk på att ta varierad kost, inte för smakens skull utan för att alla vitaminer måste tillgodoses om du vill överleva).
Sedan till den riktiga flyktplanen. Skaffa en båt. Att stanna på fastlandet håller inte i längden. För eller senare kommer zombiesarna komma till ditt gömställe, som dessutom brukar vara i en mycket röresle snål omgivning vilket kan leda till benskörhet osv.
I alla fall, ju större båt desto bättre (försök gärna komma med ett oljefartyg eller dylik om du hittar någon som kan behärska ett sådant, dock kan just bristen på oljefartyg i göteborg vara ett problem). Älvsnabben är annars ett bra alternatviv då den både är lätt att styra och relativt lätt att få tag i, ute är det ju panik så ingen tänker på bevakning!
När du sedan är på båten med all utrustning och mat är det dags för den långsiktiga planen, överleva. Hur? Ja det kan faktiskt skilja sig lite beroende på vilken typ zombie man pratar om. I vissa filmer springer de, i andra går de, i vissa kan de till och med gå på botten av havet. Så om vi pratar om de som inte kan gå på botten av havet är valet enkelt, åk till en större ö, Gotland eller liknande där självförsörjande inte är en omöjlighet. Dock bör det läggas i åtanke att desto större ställe, desto mer människor. Och desto mer människor desto större blir chansen för att någon ska ta något snesteg och få på sig smittan iallafall (ex: Någon åker tillbaka till sin gård på fastlandet över en dag för att hämta saker och blir smittad, för att sedan föra smittan till gotland).
Om däremot zombiesarna kan gå på botten blir det genast lite svårare. Nu måste man hitta en tillflyktsort där man inte kan nås, en sådan kan antingen vara Arktis/Antarktis då även fast landmassa ligger under så sträcker sig isen så långt ut att det blir omöjligt att vada iland. Problemet ligger i det fallet på att man inte kan bli självförsörjande och förr eller senare måste man återvända till det infekterade fastlandet.
Ett något mer riskabelt fast dock mer hållbart är att åka till en välmående ögrupp, LÅNGT ut i havet med en relativt stor grupp människor. Där kan man stabilisera tillståndet och blir självförsörjande, och angående vadande zombies så får man helt enkelt vakta stränderna dygnet runt (utfört av en vaktstyrka som jobbar skift), för med tanke på att det är så långt ut kanske bara en eller annan zombie vadar upp per år, och det är en uppgift vakterna lätt ska klara av. Flera zombies som vadar kommer ju aldrig hitta den lilla nålen i världshaven och många kommer bli mat till diverse djur som lever under vattnet och har smak för ruttet kött, dessutom lär ju undervattenströmmar göra sin del och lösa upp många av zombierna i tomma intet (då de oftast är ganska ostabilt ihop byggda).

Där har ni min plan!

- LuK

trevliga vårdagar!

Hej! tänkte slänga upp lite bilder från dagens samt gårdagens utflykter! Något smått om Borås, sedan IFK samt den underbara brännbollsdagen :E1.Först ut, el Jeepo(Frickes fars, som även han heter fricke i efternamns)
2-3.de två som kommer sen...ja man kan ju undra..men det var så att det var en smärre läcka med bensinångor i baksätet och vi var tvunga att ta till säkerhetsåtgärder(andas genom fönstret med tidning)
4. Ja vad ska man säga...klockren copy av en luftwaffe officer?Sedan, ja.. IFK matchen, derbyt! .. matchen var väl inget vidare men det var stämningen (iallafall innan matchen:D)1. Skolan, Nick och Robb är igång redan då
2. För"krök" hemma hos Nick (lägg märke till nickes överklass grin!)
3. Folksamlingn vid visitationen
4. Gesten var ett måste, bilden blev underbar! (cecilia tog den..:P)


Sedan sist men absolut inte minst, brännbollsmatchen idag med klassen! Borde vi göra oftare? ;D1. Tyst minut för fågel som dani mycket påpassligt hade ihjäl >.<
2. Brännboll i full gång
3. Ja...våldtäktsförösk möjligen
4. VILT slagsmål över ett tillhygge
5. Närbild på bild #3! Kanske för nöjd för att vara våldtäkt? Rickard o andra sidan..


-LuK-


klart

Ohoy

Nu är äntligen valet av univeristet/högskola klart... så nu kan man unna sig lite glädje! Först bar det av till EMO trappan! Vi åkte rulltrappan upp och ner med dem, sen slutade de visst :(... och sedan..ye..lejontrappan..great.De andra på trappan! Samt jag på trappan! (måttligt road)

Något som är desto roligare är att lyssna på bra musik, riktigt bra musik menar jag nu. Denna livar up i både själ och sinne och passar då man ska fira att man äntligen valt högskola!


 - LuK, Shout!

bildkavalkad
More to come..


Nutid,framtid samt hobby

HEJ
Ah ett inlägg kan väl knappast skada..

Fullständigt tom sitter jag här och funderar på (som niklas, något mindre framtidsplaner dock) vad det ska bli av mig efter stundenden, jag har sökt otaliga sommarjobb - inga svar, och dessutom har mina universitetsplaner gått i kras. Jag har nämligen inte haft en aning under hela min gymnasiegång vad jag vill bli, men hade nu på slutkanten funderat på att bli historielärare och jag kollade upp utbildningar i göteborg (kan ju inte lämna göteborg, inte än iallafall!). Men nu vart det så att jag saknar ca 3 poäng för den utbildningen och det lilla ljus man fann då man kom på något man ville läsa släktes med ens... så nu får jag leta efter andra vägar, kanske läsa upp ämnen, eller söka på annan ort (dalarna !_!). Eftersom tiden är knapp så orkar jag inte tänka på det, allt känns lite misslyckat. 12 år i skola för att inte komma in på universitet samt vara den minst eftertraktade på arbetsmarknaden (som en Rogue i WoW ungefär!).
Plan (nr 3?) är att söka till något annat roligt om 1 år... kanske polishögskolan, det hade varit någonting... någon som vet hur många poäng som krävs där? Sökt men inte funnit än så länge.

Nerstämmd (men rolig:O:D) låt text som absint på lakritsgrodan:

Bröder är härsket och mjölken är sur
och i sockret så kryper det små svarta djur
jag är ensam och fryser när klockan är sju
jag har så otäcka drömmar, tyck synd om mig nu
(just det, blå tåget!)

Men men trots alla dessa nitiska tanke ställare hindrar det mig dock inte från att njuta av en kväll med energidrickor, mini kylen samt half life2!
Gud välsigne hobbys.. får en att glömma den hårdnande vardagen för en liten stund (kalla det fly om ni vill, men vad det än kallas är jag en mästare på det!).
Här är en till hobby som just kommit igång då våren nalkas: AIRSOFT!
Har just inhandlat en shemagh (som trots alla påhopp inte har något med politisk läggning att göra på grund av dess specifika färger) samt en dansk b-styrke uniform (råkade visst påta i niklas att den var tysk... skäms).

Här är en bild när jag poserar med vapen samt utrustning.. IS THAT FUCKING AWESOME OR WHAT?(geekalaainen)

image151

(Lägg märke till shemaghen jag tidigare nämnde!)
LuK - avslutande rim från en låt: På en gren satt en fågel och pissade fotogen, sen flög den till en annan gren och sket en tegelsten! (ja just det, blå tåget!)

En till bäbi

Okej, mycket bäbifilmer nu, men denna ungen är fan...vet inte om jag ska skriva läskig eller frr'ig.
inläggggggggg

Här uppdateras det friskt...not. Men jag lägger lite av skulden på Lewk då jag har stått för de senaste, hmm, typ 200 inläggen.

Men här kommer en litet inlägg, mest för att hålla bloggen lite aktiv.

Äh fan, kommer inte på nåt å skriva ju. Jo, studenten stundar. typ 20 skoldagar kvar hörde jag idag, det är ju förfan sjukt.  den 27 maj ska man stå där på scenen och ta emot publikens jubel, typ. Vafan. Det har gått typ 3 år sen jag började gymnasiet, var tog dem vägen?
Det är blandade känslor, klart att det ska bli ballt att ta studentetn och kliva in i vuxenvärlden. Men det är ju samtidigt läskigt att jag ska ta studenten och kliva in i vuxenvärlden. Dessutom är min nuvarade klass sjukt najsig och det är tråkigt att det inte kommer att vara samma sak efter studenten. Klart att man kommer träffa en del lite då och då samt att det kanske blir en och annan reunion (typ varje vecka förhoppningsvis) men det är inte samma sak. Kul att träffas varje dag i skolan jöh. Det är synd att det är så snart.

Tiden börja rinna ut...

De planer jag har efter studenten är att jobba jobba jobba fram till hösten då jag förhoppningsvis har tillräckligt med pengar att dra till australien. Isf drar jag och André ner på obestämd tid, max ett år dock å jobbar oss ner längs ostkusten typ. Låter ganska najs va? komma bort lite, få tid att tänka över ens liv lite. Vad man ska göra osv, det är fan inte lätt. Känns lite tungt att tänka att man ska bestämma vad man vill hålla på med resten av livet. Men på samma gång är det ju ganska skönt, att veta att man har hela livet framför sig. Att man har triljoner med val, borde iaf kännas bättre än att vara lite äldre och vara fast i sitt liv. Visst det kanske är jättebra och tryggt, men det är inte lika spännande.

Men det löser sig alltid, ingen panik. Bara att vara positiv. Och kom ihåg att inte se problemen, utan lösningarna! ;-)

/Nikki

Gwhagahaha, Charlie!


välkommen till djungeln, vad är fel med bilden?

image107

Inläggstoooooooorka

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , Hej, LäNgEsEn.................

Jag är trött, sov 1 timma natten innan denna.....har lite att ta igen känner jag...

Bara
det
att
jag
måste
skriva
klart
min
svenska
novell.....

Kul

Herrå!

RSS 2.0