Adjö...

Åååh jag hatar avslut, sorgliga avslut...

Studenten ska vara lycklig, den lyckligaste dagen i en ung människas liv. Och jag ska säga att det var en av de bästa, men samtidigt en av de sorgligaste. SP3g, allvarligt, måste vara den bästa klassen som någonsin sprungit ut på scenen för att möta familj och vänners stolta blickar. Det är galet, man skulle kunna skriva en kärlekförklaring till allihop. Därför känns det otroligt roligt att få dela en sån här dag med så underbara människor och så otroligt sorligt att behöva skiljas åt vid dagens slut. Jag hade velat att dagen hade pågått föralltid.
När festen på Park Lane var slut asså..då började tårarna rinna på mångas kinder. Muntra miner förvreds till ledsna på två röda. Stunden som alla skjutit på så länge hade kommit, alla visste att den skulle komma, men det var ändå som en blixt från klarblå himmel. Stundens allvar var påtaglig, nu var det slut.
Asså jag tycker det är jobbigt att se ledsna människor, jag ogillar det. Det gör ont och jag blir själv ledsen. Igår var det därför väldigt jobbigt. När jag ser ledsna människor måste jag försöka göra något åt det, igår gick det mest ut på att kramas, jag vet inte om det hjälpte någon annan särskilt mycket men det hjälpte iaf mig.  Men jag kunde inte gråta, det gick inte, inte ens om jag hade velat. Jag tror inte att jag har insett det hela än. Men när jag gör det, kommer jag troligtvis inte att kunna hålla tillbaka tårarna.
Fan jobbigt när man tänker tillbaka på alla ledsna ansikten, t ex Erik , Haglund, Linnéa, Malin, Julle å Dannie...blir ledsen av det typ. Bläh.

Men man får inte deppa ner sig allt för mycket. Visst vi kommer inte att träffas varje dag i skolan, och ja det suger kanelstång men man måste ju ändå inse det typ, även om man inte vill...jag vill inte iaf. Men det är så det är och det är typ bättre å inse det nu å satsa på å lira en massa reunions och shet. Visst så säger man alltid men vi får fan se till att det blir av. För mycket att förlora annars om man säger så.
Så man ska inte deppa för mycket, bara ett tag till(liiiite lättare sagt än gjort)...åså får vi satsa på att träffas så myclet som möjligt, mycket grill, party och liseberg osv i sommar! Det är ett måste.

Så före detta SP3g, aj lööv joooooooooooo all!

/Nicke

n1 n1

En liten TeamFortress2 imitation i skolan! Först har vi

Stående standby!
image183image180

Hoppet!image175image176

Taunt

image181image182


Sen sist men inte minst en video på orginalet, så att även kommentarer uppmärksammas!! n1 !
- Luk

oppdatering - skriveridags

Hej, hallo, hello, serverus, aloha, hola, ....yo?


Dags för en uppdatering, eh? Very well, här kommer en, och som vanligt har jag ingen aning om innan vad jag ska skriva så det är bara att blajja med i texten.. om jag får ihop nån.


Sååå, den stora dagen är nästan här, den har närmat sig med stormsteg, eller Jättekliv. Och det som suger med det, alternativt äger, är att jo närmre man kommer desto fortare går det. Redan i februari kliade det i brallan för att man snart skulle ta studenten. Redan då tänkte man att man skulle ta vara på den tiden som var kvar. Men nu sitter man här, imorgon är det en vecka kvar innan det är dags. ver de häll did de tid go? Nä fysjuttsingen va fort det gått, inte bara sen februari utan hela gymnasietiden. 3 år. Har man levt i 19 år så är det ganska lång tid...en sjättedel av ens liv typ, ganska mycket iaf, och den har bara försvunnit. Och det är precis detta jag är rädd för att jag ska känna på ålders höst, att ens liv bara susat förbi..Fan, jag kommer ihåg en dag i ettan när jag bara längtade efter den dag som snart nalkas, nu är det raka motsatsen typ. Av diverse anledningar, för det första har större delen av SP3g under 3an fått en härlig stämning, go sammanhållning, och gått från sjukhetsfaktor 1 till en stabil 7a, ("YEAH WOO WAAZZZAAA"). Sen är det ju det här med att bli vuxen, hur fan ska det gå. Kanske är fördomar, eller så är jag bara väldigt inne i "svart eller vitt" - tänket men jag kommer inte palla med att lägga ner med mina ceperier för att "vuxna" människor tycker det är opassande. Fast iofs, kanske växer ifrån det också (hoppas inte).
Sen krävs det rätt sorts människor för att komma "in the mood" för att cepa,  typ  som såna i SP3g.  Kommer  faktiskt att sakna klassen,  men så är jag  lite blödig... må det bli många återträffar.

Jag har skaffat mig ett sommarjobb idag, ringde ett nummer för att skaffa tid för arbetsintervju trodde jag, fick istället frågan när jag vill börja. Så den andre juni 06.30 börjar min provanställning på två veckor.
Känns bra, Australien känns plötsligt mycket närmre. Förutom brist på pengar är det bara en sak som skulle kunna hindra mig från att åka....

Ja, vad ska man skriva mer.. största fokusen ligger väl på studenten. Eller ja, det är ju balen också, på fredag, damn, redan.. hopp .. ska bli roligt faktiskt, inte helt hundra på danserna dock, men det löser sig. Krisar det är det bara att köra roboten, luunch.
Fast jag kommer nog att vara rätt utstött på balen, ska vara grå, men kan väl vara kul att sticka ut lite kanske.

I'm running out of days...

Aja, nog med det här, blev en liten update iaf, ska inte dröja så länge till nästa.

Btw. MVG i bild fick jag reda på idag ;D

/Nicke

PoWWaking

Powerking-moment.... vet att man borde sparat glaset till studenten men där låg det så påpassligt och jag avnjöt en försmak av studenten redan idag.. Mmm

image174

- LuK

låter

Denna är förskräckligt bra serri... Rikk som tipsade om jag nu minns rätt! (snodde ju äran till sitar-hero men du får den rätmätiga äran till denna istället!)SHoUT! SHOUT Ooooh! SHOUT !

- Stukas!

bruuuum bruuuuummm bruuuummm

Inte än kanske, men jag har iaf kommit en bit på vägen jag klarade nämligen mitt teoriprov idag !! ##serier igen

Eftersom jag inte orkar skriva något inlägg då jag mår lite halvt halvt som jag brukar säga, så kommer här lite serier att bejaka! Samma tecknare som de längre ner på sidan så för de som vill ha mer av varan och inte sett det innan, toggla ner!

image166
image167
image168
image169
image170
image171

Gwhahahha så den bästa den här gången! :

image172

- LuK . . . . . . . . . _ _ _ . . _ . _ . _ . . . _ . _ _ _ . _ . . . . _ (<-lös det om ni kan)

RSS 2.0