dagens djur - GET

Efter ett melakoliskt inlägg har jag med friggo kommit överens om att skirva om ett mycket speciellt djur, djuret med möjligheter, djuret med stil, Geten.

Håll med mig eller ej men får inte bara anblicken av en get er att rysa, ett såpass ståtligt djur som geten är en syn vi inte ser allt för ofta längre i dagens statssamhällen. Och vad ska vi då titta på? Det blir gärna TV, men skillnaden är ju utan att väcka för stor debatt gränslös.
En get fungerar inte enbart som ögongodis utan ger till viss del även ett inre välbehag och känslan av trygghet och samhörighet.

 Jag infogar genast en bild på en get:


Som ni ser blev det 2 bilder, och med det vill jag även påpeka att getter i all sin prakt även påverkar vår fantasi. När jag la upp den första geten fick jag igång tanke kedjan av att en get sliter sig fri från sina bojjor och slaktar alla bönder i samhället. Det sporrade mig till att lägga upp bild nr 2 som jag så påpassligt förbättrat i paint!

Nu i slutkanten på detta formidabla inlägg kommer höjdpunkten, i Sverige ser vi ju inte getter som nåt av det fina och bra. Däremot gott folk ska ni nu få höra att våra kära grannar DANSKARNA har sett att geten är bot på ondska, nu hjälper den minsann de fattiga i Afrika!

LuK - getternas vän

Kommentarer
Postat av: Friggo

så sant som det va sagt!

2008-02-01 @ 19:50:42
URL: http://fritjofochjoran.webblogg.se
Postat av: andy

hmm ögongodis...

2008-02-01 @ 23:51:06
Postat av: Adde

Jag tror att jag är kär...

2008-02-03 @ 13:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0