Qs Död!

Under ett svenska arbete om Victor Hugo, författaren till "Ringaren i Notre Dame", så skapade jag en fortsättning till berättelsen som jag helt glömt av. Dokumentet har dock blivit återfunnet och eftersom det är något av ett litet litterärt mästerverk så postar jag det här! :


Quasimodo ängnade sin fritid åt HOR, och till slut tålde inte Esmeralda att alltid hamna i andra hand. Så en mörk kväll fattade hon tag i sin troga påk och slog Quasimodo tills han inte längre liknade det vidunder han en gång varit. Efter det dumpade Esmelarlda kroppen(och påken) i floden och eftersom ingen kropp hittades lade man snart ner undersökning om quasis försvinnande.
Esmeralda levde vidare, dock med en innre skuld över det horribla brott hon hade begått. Hon tog livet av sig en mörk oktobernatt år 1499 och begravdes alene i utkanten av den allra dystraste kyrkogården. Dock dog inte Esmeraldas mörka hemlighet med henne. Ett tag innan det hemska mordet hade Esmeralda blivit gravid och i största hemlighet fött ett barn som hon kallade Slaggy. Slaggy fick i Esmeraldas självmoprdsbrev veta om det mord som hans ömma moder begått.
Slaggy (vi kallar honom mr S) Mr S, ägnade därför resten av sitt liv åt att hjälpa vidunder till en bättre framtid för att gottgöra sin mors gärningar. Han skapade stiftelsen V.V.K.M ( vi vidunder kan med) och med hjälp av statliga bidrag och tiggeri så hade vid 1500 talets mitt Franktike de mest aktade vidundren i hela Europa!


- LuK, woohOO!
image89

Kommentarer
Postat av: friggo

löv that story! fanns de inte ännu en fortsättning/början...?

2008-02-25 @ 19:55:22
URL: http://fritjofochjoran.webblogg.se
Postat av: LuK

Hmm tror att det var så att från"Han skapade stiftelsen..." osv inte kom med när vi skrev ut=E

2008-02-25 @ 19:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0